Mainca

Firma Mainca jest Hiszpańskim producentem maszyn dla przetwórstwa mięsnego z 35 letnim doświadczeniem. Swoją ofertę kieruje dla małych i średnich zakładów przetwórczych. Urządzenia firmy Mainca wykonane są w całości ze stali chromo-niklowej, cechują się prostą obsługą oraz bezawaryjną pracą. Gabaryty maszyn dostosowane są zarówno do małych zakładów jak i sklepów mięsnych oraz gastronomii. Mogą być wykorzystywane jako maszyny do przeprowadzania prób technologicznych oraz do produkcji wyrobów w krótkich seriach.

KUTRY MISOWE
Pojemność od 14 do 40 litrów.

NADZIEWARKI TŁOKOWE
Pojemność od 12 do 55 litrów.

MIESZAŁKI ŁOPATKOWE
Pojemność od 20 do 90 litrów.

WILKI
Średnica gardzieli od 70 do 114 mm.

PIŁY TAŚMOWE
Do mięsa świeżego, mrożonego oraz z kością.

Urządzenie do formowania hamburgerów oraz kulek mięsnych.